Svakodnevna vožnja, vožnja na velike udaljenosti, vožnja po svim vrstama terena – to je vožnja koja ne utječe samo izvana na vaše vozilo, već i iznutra. Stalni ulasci i izlasci iz automobila, prevoženje putnika i tereta, unose u vaš auto mnoštvo nečistoća. Gumijasti tepisi će vam olakšati život kako niste niti zamišljali.

Gumijasti tepisi se lako održavaju

Iako vam se tepisi za auto čine kao sporedna stvar u vašem autu, zapravo su prva stvar koju ugleda svaka osoba koja uđe u vaš auto. Ukoliko ih loše održavate i niste revni u čišćenju unutrašnjosti auta, funkcionalni gumijasti tepisi za auto su rješenje koje ste tražili.

Gumeni tepisi za auto

Njihova glavna odlika je jednostavnost održavanja. Oni su mnogo lakši za čišćenje nego standardni tekstilni tepisi za auto, a posebno važno je naglasiti da gumijasti tepisi za auto ne upijaju ništa u sebe. Blato i vlaga sa cipela, proliveni sok ili hrana – ništa od ovoga im neće naštetiti. Izvadit ćete ih, oprati vodom, osušiti i opet su kao novi.

Gumijasti tepisi za auto ne upijaju niti mirise jer nemaju tekstilnu površinu. Praktični su jer imaju čepove na dnu pa se lako drže fiksirani na jednom mjestu.

Gumijasti tepisi su povoljniji izbor za vaš džep

Gumeni tepisi su daleko isplativiji od tekstilnih. Osim što im je cijena u trgovinama niža od tekstilnih, oni se teže uništavaju pa se ne moraju često mijenjati. Ima ih u svim veličinama i za sve modele auta pa nećete imati problema da pronađete onaj koji vam odgovara. Postoji velik izbor gumijastih tepiha online po još povoljnijim cijenama. Ukoliko kupujete univerzalne gumijaste tepihe sa njima ćete proći najpovoljnije iz tog razloga što pristaju svakom autu pa ne zahtijevaju posebnu proizvodnju. Tipski gumijasti tepisi za auto rade se prema modelima aute pa su malo skuplji od tipskih, ali im je cijena još uvijek prihvatljiva.

Gumijasti tepisi za prtljažnik su idealno rješenje

Jeste li znali da postoje gumeni tepisi i za vaš prtljažnik? Koje olakšanje. Sva ona prljavština od prenošenja tereta lako će se čistiti. Bez grižnje savjesti možete povesti svog psa u šetnju uz rijeku ne brinući o blatnim šapama jer gumijasti tepih samo morate izvaditi, oprati običnom vodom i opet je kao nov!

Slični postovi u toj kategoriji: