Kako bi izbjegli plaćanje većih svota novaca za smještaj, mnogi se prilikom odlaska na godišnje odmore odlučuju na kampiranje umjesto odlaska u apartmane ili hotele. Razlog tome kod mnogih je i želja za avanturom i prirodom, a spavanje u šatoru jedna je od stvari koje svatko prođe barem jednom u životu. Šatori za kampiranje nisu jedina stvar koja Vam je potrebna prilikom odlaska u kamp, već Vam trebaju i vreće za spavanje, te razne druge stvari koje će vam kampiranje učiniti što kvalitetnijim.

Odabir šatora za kampiranje

Šatori se razlikuju prema veličini i kvaliteti materijala izrade. Prije odlaska u kupnju veoma je bitno da znate što Vam je potrebno, te koju veličinu šatora tražite. Postoje oni manji šatori s isključivo mjestom za spavanjem ljudi, pa sve do onih koji imaju i predvorje i mjesta za spavanje više osoba. Kod postavljanja šatora morate izabrati izdignuto, ravno mjesto, kako se voda ne bi slijevala u šator i kako bi vam bilo ugodno za spavanje. Odaberite tvrdu površinu i nakon što rastegnete šator, dobro ga osigurajte klinovima. U slučaju jakih naleta vjetra, šator mora biti dobro fiksiran za zemlju.

Oprema za kampiranje

Nisu samo šatori potrebni za odlazak u kamp, za kampiranje Vam je potrebna i druga oprema. Vreće za spavanje su neophodne kako bi ugodno proveli noć, a osim njih potrebne su Vam stolice i stolovi, frižider i svjetla. Budući da na kampiranja ljudi idu najčešće za vrijeme ljetne sezone, razni sprejevi protiv komaraca ili mrava. Mjesta za kamp najčešće sadrže izvore struje, a neophodno je uzimanje i sredstava za higijenu. Svaki kamp ima odgovarajući broj sanitarnih čvorova i tuševa, koje dijele svi sudionici u kampu.

Gdje se mogu kupiti šatori?

Putem online trgovine camp-ing.hr možete nabaviti svu potrebnu opremu za kampiranje. Sve što je potrebno je posjetiti njihovu web trgovinu i iz širokog asortimana proizvoda odabrati one koji su Vam potrebni. Šatori, vreće za spavanje, stolovi, rasvjeta i mnogi drugi predmeti nalaze se u trgovini po najboljim cijenama. Dodajte ih u košaricu i naručite, te će u veoma kratkom vremenu stići na Vašu kućnu adresu. Imajte na umu da svaki proizvod ima opis, te kako ne bi došlo do zabune prilikom narudžbe, detaljno pročitajte sve o proizvodu.

Slični postovi u toj kategoriji: