Bilo da se bliži neki važan datum za koji želite produžiti kosu ili ste pak nezadovoljni frizurom, produžetci kose postali su veoma popularan način za brzu promjenu frizure. Postoji nekoliko načina na koje se oni mogu postaviti, a keratinski produžetci od prave kose jedan su od najboljih izbora koje možete napraviti.

Danas su sve popularniji jer će konačan izgled biti prirodniji, a to je upravo ono što mnogi žele postići.

Birajte stručne frizere

Keratinski produžetci od prave kose postavljaju se na veoma zanimljiv način. Vlasi kose i produžetaka lijepe se keratinskim ljepilom koje se zagrijava i stapa dva pramena jedan za drugi. S obzirom da je ova tehnika itekako složena, kada birate frizera, svakako se obratite osobi od povjerenja, kako biste bili sigurni da će vaši keratinski produžetci od prave kose biti postavljeni kvalitetno, kako neće oštetiti vašu kosu te kako neće ispasti s vremenom.

Keratinski produžetci od prave kose jedan su od najboljih izbora koje možete napraviti

Uz to, frizer s iskustvom također će vam moći objasniti što izbjegavati i na što obratiti pozornost kod održavanja.

Prirodna kosa umjesto umjetne

Iako postoje i produžetci od sintetičkih vlasi, keratinski produžetci od prave kose najbolji su odabir tražite li kvalitetu i dugotrajnost. Uz pravu njegu, savršeno se stapaju uz vašu pravu kosu te vašoj kosi osim produživanja daju i zdraviji, gušći izgled.

Ultra plava keramička ekstenzija za kosu

Sintetičke vlasi mnogo jače reagiraju na pranje i korištenje visokih temperatura tijekom stiliziranja te je mnogo lakše vidljivo da se ne radi o pravoj kosi. S druge strane, oni od prave kose djeluju puno prirodnije. Ipak, mijenjate li produžetcima za kosu i oblik kose, imajte na umu kako sintetički produžetci nakon pranja ostaju ravni ili kovrčavi, dok to ne vrijedi za prirodne.

Ekstenzije za kosu mogu se izrađivati od dlaka različitog podrijetla pa tako razlikujemo ekstenzije za kosu od prave dlake i ekstenzije za kosu od sintetičke dlake. Više možete pročitati u članku Ekstenzije za kosu se koriste od davnina.

Manje štete na vlastištu

Svako postavljanje produžetaka za kosu problematično je, jer na neki način može oštetiti kosu. Ipak, keratinski produžeci od prave kose najbolja su opcija. S obzirom da se lijepe keratinom, ne oštećuju dodatno vlas. Ne mrse se, ako su pravilno postavljeni mogu trajati i do 5 mjeseci, a osim toga:

  •  ne ispadaju
  •  ne navlače vlasi kose
  •  ne uzrokuju pucanje kose 

Kada je vrijeme za ponovno postavljanje, lako se mogu skinuti (odnosno odlijepiti) i ponovno postaviti tako da su bliže korijenu vlasi, što znači da iste možete koristiti više puta, što smanjuje troškove.

Slični postovi u toj kategoriji: