Duge, guste i tamne trepavice savršen su način da uokvirite i istaknete svoje oči. Želite li postići prirodan izgled trepavica, ali ih svejedno istaći, najbolji efekt postići ćete pametnim odabirom maskare.

No, nisu sve maskare iste. Dok neke samo potamnjuju trepavice, druge ih produžuju, treće čine gušćima, a četvrte ih i uvijaju! Veoma je bitno pronaći i kvalitetnu maskaru koja ispunjava sva obećanja, a tražite li upravo takvu, Catrice maskara je odličan izbor.

Catrice maskara

Lijepe i duge trepavice

Želite li istaći svoje oči, Catrice maskara je tu kako bi vam pomogla. Duge i guste trepavice nadohvat su ruke, bez problema. Široki asortiman Cartrice maskara odgovorit će na sve vaše potrebe. Inovacije u Catrice asortimanu omogućit će vam da svoje trepavice produžite, učinite gušćima, ali ih istovremeno nahranite, zaštitite i potaknete na brži rast!

Catrice maskara

Četkica koja pomaže

Tražite li pak jednostavno produženje trepavica, Cartrice maskare opremljene su pametno dizajniranim četkicama koje pomažu da se trepavice vidno produže jednostavnom i preciznom aplikacijom, bez slijepljenih trepavica i razmazivanja.

Posebne četkice pobrinut će se također i za volumen trepavica, te će ih učiniti dodatno uvijenima kako bi vaše oči izgledale veće.

Veganski proizvod

Kvalitetni proizvodi i briga za okoliš oduvijek su bili dio Catrice brenda. Catrice maskare veganski su proizvodi, što znači da se ni u jednom dijelu njihove proizvodnje nisu korišteni životinjski proizvodi (PETA). Tako ih možete koristiti bez grižnje savjesti – lijepe, voluminozne i duge trepavice možete imati bez da je za to bilo potrebno nauditi bilo kojoj životinji.

Duge i zaštićene trepavice

Želite li dodatan volumen i duljinu, kao i zaštitu za vaših trepavica, Catrice u svom asortimanu ima i primer. Catrice primer maskara osigurat će da su vaše trepavice nahranjene i zaštićene od negativnih utjecaja, a istovremeno će pojačati efekt maskare. Tako će vaše trepavice s biti još gušće, još duže i još zdravije.

Pronađite maskaru za vas

Ako niste sigurni koja je Catrice maskara savršena za vas, od pomoći vam može biti i jednostavan pretraživać na njihovim internetskim stranicama. Putem jednostavnog sučelja lako možete odabrati koja svojstva tražite, vrstu četkice, vodootpornost, boju, a brza pretraga uputit će vas na savršenu Catrice maskaru.

Slični postovi u toj kategoriji: