Proljeće je pred vratima, što znači da ćete veći dio slobodnog vremena provoditi na zraku, uživajući u suncu. Topliji i suhi dani omiljeni su i kod biciklista, kojih u zadnjih nekoliko godina ima sve više. Ako vam je biciklizam hobi i volite provoditi vrijeme vozeći bicikle s obitelji, tada su obavezan dodatak vašeg automobila nosači za bicikle. Oni će vam omogućiti prijevoz bicikala na automobilu do željene lokacije, gdje ih jednostavno možete skinuti i uživati u vožnji prirodom. Vožnju po cesti mnogi smatraju opasnom, a pogotovo kod mlađih uzrasta. Uz to, smog i nečist zrak na cesti, te mnogi automobili neće vam pružiti ugodnost tijekom vožnje.

Biciklizam je sve popularniji

Jedno vrijeme popularnost vožnje bicikla je stagnirala i ljudi su se sve više počeli koristiti automobile, te izbjegavati vožnju biciklima. U zadnjih nekoliko godina, popularnost biciklizma je u porastu, te je postao glavni obiteljski hobi, uz skijanje. Bicikle zauzimaju puno prostora i nemoguće ih je prevoziti u automobilu, te su vam potrebni auto nosači za bicikle. Oni se veoma jednostavno postavljaju na krovne nosače automobila, a ovisno o modelu na njih se može postaviti odgovarajući broj bicikli. Prijevoz bicikli s nosačima je potpuno siguran, a omogućit će vam jednostavno postavljanje i skidanje bicikli, te sigurnost da one neće pasti tijekom vožnje i oštetiti se ili prouzročiti probleme u prometu.

Nordrive nosači za bicikle

Nordrive nosači za bicikle su najbolji odabir za prijevoz bicikala na automobilu. Njihov certifikat s čak 5 godina jamstva dodatno potvrđuje kvalitetu, a veoma su jednostavni za montažu. Izrađeni su od laganog aluminija, koji će pružiti dugotrajni vijek trajanja i sigurnost kod prijevoza. Postavljaju se na krovne nosače, a njihova montaža zahtjeva svega nekoliko minuta vašeg vremena. Dodatna prednost ovih nosača je što imaju sigurnosne brave, koje će zaštititi vaš bicikl ili nosač od krađe, te nesmetano možete pustiti vozilo na odmorištu i popiti kavu. Nosivost nosača je 15 kg, što je i više nego dovoljno za prijevoz najopremljenijih bicikala.

Kupnja nosača za bicikle

Online trgovina With Car nudi širok asortiman raznih dodataka za automobil. Bilo da vam trebaju tepisi za auto, krovna kutija ili nosači za bicikle, na jednom mjestu možete pronaći svu dodatnu auto opremu. Provjerene marke i izrazito kvalitetni proizvodi dostupni su u njihovom dućanu u svega nekoliko klikova mišem. Jeftina cijena i brza dostava učinit će iskustvo kupnje još boljim, a svi paketi bit će dostavljeni direktno na vašu kućnu adresu.

Slični postovi u toj kategoriji: