Svi koji voze motocikle, bilo rekreativno ili natjecateljski, znaju koliko je važno imati kvalitetnu motorističku opremu. U moru proizvođača, nekada je teško prepoznati koji je proizvođač zaista kvalitetan i vrijedan cijene koju njegovi proizvodi imaju. 

Bell je jedan od vodećih proizvođača opreme za motocikle koji desetljećima opravdava dobar glas koji ga prati. Jedan od njihovih najpoznatijih proizvoda su upravo kacige, uz koje će se vozači uvijek osjećati maksimalno sigurno. Osim što garantiraju sigurnost, tvrtka nudi široku ponudu različitih kaciga, od klasičnih do modernih stilova, tako da svaki vozač može naći savršenu Bell kacigu za sebe.

Bell kacige za motor kao sinonim za kvalitetu 

Tvrkta moto opreme Bell svoju vrhunsku opremu za motocikliste proizvodi od 1954. godine te je stvorila određeni standard u industriji proizvodnje motociklističke opreme.

Bell kacige
Bell ne zaboravlja da svaki vozač ima svoj unikatni stil, stoga Bell kacige možete pronaći u različitim bojama i sa različitim dizajnima.

Kada je riječ o kacigama, posebno je važno da one budu kvalitetne, stoga svaka Bell kaciga za motocikl prolazi kroz rigorozne testove i kvalitetnu kontrolu koja im osigurava maksimalnu sigurnost. Osim toga, Bell ne zaboravlja da svaki vozač ima svoj unikatni stil, stoga Bell kacige možete pronaći u različitim bojama i sa različitim dizajnima. 

Tvrtka nudi širok raspon kaciga prilagođenih za sve vrste vožnje, od vožnje cestom do motocross vožnje. Svaka je kaciga napravljena tako da se maksimalno prilagođava stilu i vrsti vožnje te da vozaču pruža maksimalnu udobnost, ali i sigurnost.

Tehnički video o Bell kacigi Qualifier

Posebno su popularne među vozačima koji voze po gradskim sredinama, jer su lagane i udobne za nošenje, a kada ih se ne nose, dostupni su i koferi za motore, kamo ih vozači ih jednostavno mogu spremiti.

Slični postovi u toj kategoriji: