Trenutno ste u fazi preuređenja neke prostorije u vašem stanu, no bojanje zidova u jednu boju čini vam se previše obično i monotono? Možda biste trebali razmisliti o tome da na zid postavite dekorativne naljepnice koje će uvesti pravo osvježenje u vašu prostoriju i učiniti je atraktivnijom i zanimljivijom. Uz to, dekorativne zidne naljepnice nisu previše skupe, a nakon njihovog lijepljenja oduševit će vas koliko su energije unijele u prostoriju.

Razne vrste i boje naljepnica za zid

U mnoštvu online trgovina postoji veliki izbor zidnih naljepnica koje dolaze u raznim bojama i oblicima. Dekorativne naljepnice proizvode se u bezbroj različitih oblika i bez obzira na to koju prostoriju stana preuređujete, zasigurno ćete naći ono što želite. One osim cijelog zida mogu biti namijenjene isključivo da na zidu ocrtaju neke detalje ili u novije vrijeme popularne citate.

Osim što zidne naljepnice dolaze u puno boja, dolaze i s drukčijom teksturom. Iako su takve naljepnice nešto skuplje, one su i dalje znatno jeftinije od plaćanja nekoga da vam oslika zid, te ih svatko može uvrstiti u budžet za preuređenje prostorije. Još jedna od niza prednosti naljepnica je i to što se veoma lako i brzo montiraju, te za njihovo lijepljenje ne morate biti stručnjak!

Najpopularniji dizajn dekorativne naljepnice

O tome za koji ćete se dizajn odlučiti ovisi i to za koga preuređujete prostoriju. Izbor dekorativne naljepnice ovisi osim o dobu i o spolu i karakteru. Za ženske osobe naljepnice s cvijećem ili zvijezdama zasigurno će dobro proći, dok muškarci više preferiraju naljepnice s grbovima nogometnih klubova ili nekim motivirajućim citatima.

Na internetu je puno veći izbor

Glavna prednost kupovine zidnih naljepnica u dućanu je to što ih vidite uživo, no izbor je puno manji. Web trgovine u većini slučajeva imaju puno veći izbor i puno bolje cijene od dućana, a kako biste se uvjerili u izgled možete pogledati slike. Osim toga neke internet prodavaonice nude i stvaranje naljepnice prema vašoj slici ili ispisivanje na naljepnice citate prema vašoj želji. Dostava nakon što naručite naljepnice je u većini slučajeva u nekoliko dana, a naljepnice se pakiraju posebno kako se ne bi oštetile.

Slični postovi u toj kategoriji: