Oduvijek je kupnja vlastitog životnog prostora bio simbol uspjeha u životu. Često je taj toliko željeni životni prostor puno manje veličine od onog što bismo željeli, što naravno ovisi o lokaciji nekretnine i naše kupovne moći. Veličina prostora ne bi trebala predstavljati veliki nedostatak jer su danas dizajneri interijera puni inovativnih ideja koji omogućavaju svu udobnost uz maksimalnu iskorištenost prostora. Jedna od takvih inovativnih ideja su i kreveti na razvlačenje koji prostoru redovito daju karakter i privlačnost.

Kreveti na razvlačenje za kvalitetan san

Krevet je mjesto u kojem provodimo veliki dio svoga života. Stoga veliku pozornost treba posvetiti odabiru kvalitete i udobnosti, a da se pritom taj krevet lijepo uklopi u naš specifičan prostor koji zovemo domom. Nije svaki krevet isti, a pogotovo nisu svi kreveti na razvlačenje isti jer se oni još više prilagođavaju prostoru, ali u isto vrijeme svojim dizajnom ne kaskaju za najmodernijim krevetima, odnosno kaučevima koji se ne daju razvlačiti. Kada su sklopljeni, kreveti na razvlačenje čine savršeni kutak za odmor preko dana, a navečer se lako pretvore u oazu zdravog sna.  Iako su možda nešto skuplji od običnih ležajeva za spavanje te bi to mnogima mogao biti negativan faktor koji bi ih obeshrabrio od kupnje, ipak je bitno razmišljati na način da je to dugoročna investicija. A ona ne samo da će vam pružiti najbolju moguću iskoristivnost prostora, već će vam dati praktičnost i šarm koji čine vaš prostor posebnim.

Funkcionalnost

Postoji mnogo modela kreveta na razvlačenje i oni se razlikuju upravo po mehanizmu koji se koristi kako bi se taj krevet skupio, odnosno razvukao. Svi su jednake funkcionalnosti, samo je pitanje kakav dizajn želite i  koji mehanizam je prikladniji za koji model. Neki kreveti na razvlačenje u tren se pretvaraju u ležaj na način da se sjedeći dio povuče, a naslon spusti te se stvara velika površina za spavanje. Neki drugi modeli imaju samo pomične dijelove koje je potrebno povući te se vaš prostor pretvara u prostor za dobar i kvalitetan san. Koji god model odabrali, kreveti na razvlačenje isplatit će se kao investicija i kao kvalitetan dio vašeg životnog prostora.

Prečitajte i tekst gdje čete saznati koji je najbolji Valentino Rossi shop.

Slični postovi u toj kategoriji: