Bilo da ste pobornik modernističkog, jednostavnog stila koji graniči s minimalizmom ili vas više privlači klasičan stil, koji pomalo podsjeća na uređenje kakvo su imale naše bake, regali za dnevni boravak odgovor su za svaki problem koji se može pronaći u prostoru. Osim što omogućuju maksimalno korištenje prostora u visinu i širinu, regali za dnevni boravak skrivaju mnoge dodatne pogodnosti – ponekad i vrlo doslovno. Mnoge police i ladice regala garantiraju dovoljno prostora za skladištenje stvari, ali u regal jednostavno možete sakriti i na primjer televizor, kako biste prostoru dali minimalistički izgled.

Jednostavnost na djelu

Osim što može koristiti u spremanju mnogih potrepština koje želite da vam budu nadohvat ruke, regali za dnevni boravak mogu značiti i ujednačavanje stila uređenja. Kablovi, daljinski upravljači i žice mnogih dijelova moderne tehnologije mogu izgledati neuredno i zakrčiti prostor.

Regali za dnevni boravak

Regali za dnevni boravak rješavaju vas te muke, jer sve neuredne žice i kablove lako možete pospremiti iza stražnjeg panela regala, što vas ostavlja s urednim i jednostavnim prostorom. S druge strane, za ljubitelje pravog minimalizma, TV jedinicu, radio, kućno kino, DVD player jednostavno za vrijeme korištenja možete sakriti unutar regala. To će u prostoru stvoriti još jednostavniji i pročišćeniji izgled, također vam omogućavajući da se maksimalno koncentrirate na trenutne zadatke.

Organizacija i spremanje

Regali za dnevni boravak uvelike mogu utjecati na to kako ćete organizirati svoj prostor. Regali koji obiluju ladicama odlični su za odlaganje važnih predmeta poput dokumenata, ušteđevine, garancija raznih aparata ili uputa za korištenje. S druge strane, police mogu biti odlične za čuvanje raznoraznih sitnica, bilo da se radi o ukrasnim predmetima koje trenutno ne koristite ili drugim sitnim kućnim potrepštinama.

Ostakljeni ormari u ovakvim regalima, ili otvorene police odlični su za čuvanje predmeta koje želite izložiti. U ostakljene ormare možete složiti lijepe vinske čaše ili druge staklene predmete, koji u kombinaciji s unutarnjim osvjetljenjem ormara daju zanimljiv vizualni efekt. Otvorene police koristite za najdraže knjige i tako si stvorite vlastitu mini knjižnicu, a dio regala za dnevni boravak također možete koristiti i kao mini sobni bar u kojem ćete čuvati sav svoj alkohol. Sobni regal tako je svakako dobro rješenje za problem skladištenja u domu.

Vanjska rasvjeta.  Materijal otporan na vremenske uvjete.  Atraktivan dizajn naglasit će stil Vašeg doma. Čitajte više o tome …

Slični postovi u toj kategoriji: