Iako svi smatraju da je kupnjom automobila i obavljanjem redovitih servisa i tehničkog pregleda briga o automobilu završena, tome ipak nije tako. Naime, ukoliko želite da vaš automobil dugo bude lijep, uredan i očuvan, vrlo je važno cijelo vrijeme se brinuti o njemu. U prvom redu to se odnosi na brigu o njegovoj unutrašnjosti koju valja sačuvati kupnjom tepiha, ali i kupnjom navlaka za auto. Tako ćete zaštiti sjedišta svog automobila od nepotrebnih nečistoća i prljavštine, a čime ćete također u trenutku kada se odlučite za prodaju svog automobila moći podignuti i njegovu cijenu jer će sjedišta izgledati očuvano. 

Osim održavanja automobila čistim i očuvanim, važno ga je i dobro organizirati uz pomoć različitih organizatora za auto kako bi vam sve uvijek bilo pri ruci.

Iznenađujuće velik izbor u trgovinama s autoopremom

Iako se presvlake sjedala za auto čine tek kao usputan automobilski dodatak, tome nije baš tako. Sve većom potražnjom i ova industrija je napredovala te je vremenom naučila zadovoljavati zahtjevne kriterije i želje svojih korisnika. Upravo zbog toga danas je na tržištu moguće pronaći nekoliko vrsta navlaka za sjedala:

  • Univerzalne 
  • Tipske 
  • Sintetičke 
  • Pamučne 

Prve dvije vrste razlikuju se s obzirom na njihovu formu, ali i cijenu, dok se druge dvije razlikuju s obzirom na materijal od kojeg su napravljene, a samim tim i s obzirom na cijenu. Važno je naglasiti da i univerzalne i tipske navlake za auto mogu biti napravljene od obaju prije spomenutih materijala.

Tipske presvlake za auto
ukoliko želite da vaš automobil dugo bude lijep, uredan i očuvan, vrlo je važno cijelo vrijeme se brinuti o njemu.

Najčešći izbor vozača

Kada govorimo o presvlakama za sjedala za auto jedan od najčešćih izbora svih vozača su upravo univerzalne. Naime, one su najdostupnije vozačima pa se tako mogu pronaći i u trgovinama mješovitom robom gdje ih je moguće kupiti po cijeni od oko 100 kuna. Osim što su cjenovno prihvatljive, odličan su izbor i zbog toga što pristaju svim dimenzijama sjedala u svim automobilima. Zato njihovom kupnjom sigurno nećete pogriješiti, a najčešće sadrže osam komada koje uključuju navlake za:

  • vozačevo i suvozačevo sjedalo
  • stražnju klupu, odnosno stražnje sjedalo
  • naslon za glavu
  • upravljač (opcionalno)
  • sigurnosni pojas  (opcionalno)
Iako se presvlake sjedala za auto čine tek kao usputan automobilski dodatak, tome nije baš tako.

Slični postovi u toj kategoriji: