Iako svi smatraju da je kupnjom automobila i obavljanjem redovitih servisa i tehničkog pregleda briga o automobilu završena, tome ipak nije tako. Naime, ukoliko želite da vaš automobil dugo bude lijep, uredan i očuvan, vrlo je važno cijelo vrijeme se brinuti o njemu. U prvom redu to se odnosi na brigu o njegovoj unutrašnjosti koju valja sačuvati kupnjom tepiha, ali i kupnjom navlaka za auto. Tako ćete zaštiti sjedišta svog automobila od nepotrebnih nečistoća i prljavštine, a čime ćete također u trenutku kada se odlučite za prodaju svog automobila moći podignuti i njegovu cijenu jer će sjedišta izgledati očuvano. 

Osim održavanja automobila čistim i očuvanim, važno ga je i dobro organizirati uz pomoć različitih organizatora za auto kako bi vam sve uvijek bilo pri ruci.

Iznenađujuće velik izbor u trgovinama s autoopremom

Iako se presvlake sjedala za auto čine tek kao usputan automobilski dodatak, tome nije baš tako. Sve većom potražnjom i ova industrija je napredovala te je vremenom naučila zadovoljavati zahtjevne kriterije i želje svojih korisnika. Upravo zbog toga danas je na tržištu moguće pronaći nekoliko vrsta navlaka za sjedala:

  • Univerzalne 
  • Tipske 
  • Sintetičke 
  • Pamučne 

Prve dvije vrste razlikuju se s obzirom na njihovu formu, ali i cijenu, dok se druge dvije razlikuju s obzirom na materijal od kojeg su napravljene, a samim tim i s obzirom na cijenu. Važno je naglasiti da i univerzalne i tipske navlake za auto mogu biti napravljene od obaju prije spomenutih materijala.

Tipske presvlake za auto
Presvlake sjedala za osiguranje vaših sjedala, ukoliko želite da vaš automobil dugo bude lijep, uredan i očuvan, vrlo je važno cijelo vrijeme se brinuti o njemu.

Najčešći izbor vozača

Kada govorimo o presvlakama za sjedala za auto jedan od najčešćih izbora svih vozača su upravo univerzalne. Naime, one su najdostupnije vozačima pa se tako mogu pronaći i u trgovinama mješovitom robom gdje ih je moguće kupiti po cijeni od oko 100 kuna. Osim što su cjenovno prihvatljive, odličan su izbor i zbog toga što pristaju svim dimenzijama sjedala u svim automobilima. Zato njihovom kupnjom sigurno nećete pogriješiti, a najčešće sadrže osam komada koje uključuju navlake za:

  • vozačevo i suvozačevo sjedalo
  • stražnju klupu, odnosno stražnje sjedalo
  • naslon za glavu
  • upravljač (opcionalno)
  • sigurnosni pojas  (opcionalno)
Iako se presvlake sjedala za auto čine tek kao usputan automobilski dodatak, tome nije baš tako.

Slični postovi u toj kategoriji: