Svaki vozač zasigurno se nekada tijekom svoje vozačke karijere susreo s problemom održavanja sjedala za auto čistim. Zakon vjerojatnosti garantira da će netko proliti piće ili izmrviti hranu po vašem sjedalu baš u onom trenutku kada auto preuzmete iz autopraonice u kojoj ste zatražili dubinsko čišćenje. 

Prljava ili oštećena sjedala u automobilu kvare kompletan izgled automobila te on u slučaju prodaje zbog oštećenih sjedala može izgubiti na vrijednosti. Kako biste to spriječili, korisno ih je zaštititi presvlakama sjedala. Prtljažnik također možete dodatno zaštititi mrežom za prtljažnik koja će spriječiti oštećenje prtljažnika stvarima koje se u njemu prevrću.

Čemu služe presvlake sjedala 

Sjedala u autu vrlo se brzo i lako mogu oštetiti, oguliti ili isprljati, posebice ako nemaju dobru i kvalitetnu zaštitu. Sjedala su cijelo vrijeme izložena velikoj težini i te im prijeti opasnost da će na njima ostati mrlje od hrane i pića, a zamjena sjedala jako je skupa. 

zaštitite sjedala presvlakama sjedala za auto
Prljava ili oštećena sjedala u automobilu kvare kompletan izgled automobila. Kako biste to spriječili, korisno ih je zaštititi presvlakama sjedala za auto.

Kako bi se ovi problemi izbjegli, korisno je svoja sjedala u automobilu zaštititi, a presvlake sjedala za auto su se pokazala kao najbolja opcija. Tako navlake za auto štite sjedala od destruktivnih elemenata pa tako više nećete brinuti o prolivenoj kavi ili ključevima koji ispadnu na sjedalo, odnosno o potencijalnoj šteti koju mogu uzrokovati. 

Kako izabrati najbolju zaštiti sjedala 

Kako biste izabrali navlake za auto koje savršeno odgovaraju vašem automobilu, možete ih potražiti u trgovinama automobilske opreme te ih birati uz pomoć trgovca. Ukoliko vam se to čini kao previše posla, postoje i web stranice koje vam omogućuje brzu i jednostavnu kupnju presvlaka sjedala auta. Tako vam one nude mogućnost upisivanja marke, tipa i modela vozila i naznačivanje broja potrebnih presvlaka. Nakon toga, imate mogućnost biranja modela presvlaka, materijala od kojeg želite da one budu izrađene te boje. 

presvlake sjedala za auto s logotipom
Kako biste izabrali presvlake sjedala za auto koje savršeno odgovaraju vašem automobilu, možete označiti specifičnosti svog automobila kao što je prednji naslon za ruke u automobilu, Kreativci mogu na svoju presvlaku dodati natpis, logotip ili pak sliku po želji, 

Osim toga, možete označiti specifičnosti svog automobila kao što je prednji naslon za ruke u automobilu, kako biste bili sigurni da će sve pristajati savršeno, a postoji i mogućnost dodavanja džepova. Posebni kreativci mogu na svoju presvlaku dodati natpis, logotip ili pak sliku po želji, 

Lanene presvlake za auto

Ukoliko ste dugo i često na putu ili pak često putujete s djecom, dobro znate da sjedala u automobilu tijekom duge vožnje mogu postati izrazito neudobna. Ukoliko putujete sami, to možda i jest problem koji nekako izdržite, ali ukoliko tijekom duge vožnje morate slušati i djecu koja se žale na neudobna sjedala, vožnja vrlo lako može postati mučno iskustvo. 

Kako bi vam iskustvo vožnje bilo maksimalno ugodno, postoje lanene presvlake za sjedala auta. One koje garantiraju bolja iskustva putovanja. Uz to, izrađene su od ekološki prihvatljivih materijala pa dok brinete o sebi, možete brinuti i o okolišu. One imaju nekoliko prednosti, a između ostalog: 

  • Ugodni i prozračni materijal 
  • Uklanjanje vlage i znoja 
  • Upijanje neugodnih mirisa 
  • Jednostavno postavljanje i čišćenje 

Zaključno, lanene navlake za auto definitivno su nešto o čemu trebate razmisliti ukoliko vam je cilj vožnju si učiniti maksimalno ugodnom i udobnom. 

Dodatni modeli autoopreme

Svatko ima pravo tijekom vožnje osjećati se maksimalno ugodno i opušteno. Ipak, ukoliko dugo ili često putujete, sa klasičnim sjedalima to nekada nije moguće postići. Zato, za najveće hedoniste, postoje masažne i grijače presvlake za sjedala u autu. 

Najbolje grijane presvlake sjedala za auto u 2020. [5 najboljih odabira]

Masažni modeli lako se i jednostavno postavljaju na sjedalo te vam osiguravaju udobnost tijekom cijele vožnje, bez obzira na to koliko traje. Također, garantira vam odmorne noge i stražnjicu bez grčeva, a grijača presvlaka osigurava toplinu i maksimalnu udobnost, što je posebno poželjno ukoliko putujete u hladnije krajeve. 

Mreža za prtljažnik za red straga

Sjedala nisu jedina stavka vašeg automobila koja zaslužuje kvalitetnu zaštitu. Prtljažnik se također lako ošteti, a ukoliko to želite izbjeći, dobro je razmisliti o kupnji mreže za prtljažnik auta. Ona je zapravo organizator koji pomaže održavanju reda u vašem prtljažniku. Mreže za prtljažnik spriječit će prevrtanje rasutih predmeta te se ne morate brinuti o tome hoće li se namirnice nakon kupovine prosuti iz vrećice ili prevrnuti. 

prtljažnik možete dodatno zaštititi mrežom za prtljažnik
Prtljažnik možete dodatno zaštititi mrežom za prtljažnik koja će spriječiti oštećenje prtljažnika stvarima koje se u njemu prevrću.

Predmeti koje vozite su, zahvaljujući mreži za prtljažnik, sigurni od oštećenja, a vi štedite vrijeme koje biste u protivnom potrošili tražeći izgubljene stvari po prtljažniku. Osim toga, u mreži za prtljažnike možete prevoziti i svoje kućne ljubimce. Oni će vas i dalje vidjeti, ali između vaš će biti sigurnosna barijera koja će spriječiti vašeg ljubimca da vas ometa u vožnji.

Slični postovi u toj kategoriji: