Bijele tenisice kao model koji morate imati

Prethodno su spomenute tzv. gradske tenisice. To je vrsta koja se uglavnom nosi tijekom toplijih mjeseci u godini. Ukoliko se odluče za kupnju gradskih modela, kao najbolji izbor se preporuča kupnja bijelih tenisica. Bijele tenisice postale su omiljeni izbor svjetskih influencerica i trandsetterica jer predstavljaju chic komad obuće te se iznimno lako kombiniraju s ostalim komadima odjeće. 

Popularizacija bijelih tenisica

Kao nikada do sada, bijele tenisice su postale fokusom mnogih svjetski poznatih i popularnih high street i high end brandova. Zbog tog danas bijele tenisice predstavljaju bezvremenski komad koji se može nositi godinama i kombinirati s velikim brojem komada odjeće. Jedne od trenutno najpoželjnijih modela su oni brenda Veja koje su svoju popularnost stekle zahvaljujući bivšoj vojvotkinji Meghan Markle, a nerijetko su dio i ženske obuće.

Bijele tenisice
Kao nikada do sada, bijele tenisice su postale fokusom mnogih svjetski poznatih i popularnih high street i high end brandova.

Još neki korisni savjeti pri odabiru obuće

Prilikom kupnje na infashionshop.hr obratite pozornost na potplat. Vrsta i debljina potplata ovisi o namjeni tenisica. Obično je potplat na peti deblji i tvrđi, dok je na prstima mekan i savitljiv. Kod kvalitetnijih i skupljih modela, potplat ima ugrađene elemente za amortizaciju ili sadrži učvršćenja protiv torzije stopala. Tenisice za trčanje imaju potplat koji je na prstima savijen prema gore, dok se kod tenisica za dvoranu on ne lijepi za podlogu, čime se sprječavaju ozljede koljena koje bi nastale pri naglim okretima. Obratite pozornost i na uložak. Ulošci su uglavnom izrađeni od pjene te su presvučeni platnom, debljine oko 3 mm. Također, perforacije na njima služe za ventilaciju stopala. Mogu imati i materijale koji bolje pozicioniraju stopalo u pokretu.

Slični postovi u toj kategoriji: