Biraj kreativna majice

Isto kao i sa odabirom natpisa za majice, i kod odabira same majice treba biti kreativan. Razmisli o tome kakvu ćeš odabrati za print na majice, tj. onu:

  •  dugih rukava
  •  kratkih rukava
  •  polo
  •  s kapuljačom
  •  s džepovima
  •  bez dodataka

Svaka od njiha daje ti novo platno za igru sa natpisom, ali ti također postavlja i određena ograničenja. Kupi majicu koja ti dopušta da se poigraš maštom, ali ti ne postavlja previše uvjeta. Na primjer, majice s kapuljačom ne mogu imati natpis na gornjem dijelu leđa jer se neće vidjeti od kapuljače, no print na majicu možeš pozicionirati na kapuljaču ili pak na rukave. Kreativno pozicioniran natpis će majicu učiniti zanimljivijom i modernijom!

Kupi majicu

Na kraju, jednako koliko je važno da imaš dobar natpis, važno je i da imaš majicu koja ti je udobna. Upravo radi toga, kupi majicu napravljenu od prirodnih materijala na koju se može tiskati. Biraj majice koje su udobne krojem, duljinom i širinom, jer koliko god natpis bio dobar, sigurno je nećeš nositi ako se u njoj ne osjećaš udobno. 

Također razmisli i o kvaliteti i jednostavnosti održavanja materijala, ali i njegovoj namjeni. Ako je majica predviđena za treninge, onda umjesto pamučne, kupi majicu od materijala koji se brzo suše, kako bi trening bio ugodniji. Ako nisi siguran koje ti se sve opcije nude i ne želiš trošiti mnogo vremena na istraživanje, kupi majicu online, i to sa mjesta odakle možeš odmah naručiti tiskanje natpisa. Takvih web trgovina je danas već popriličan broj tako da ne bi trebao imati problema pri kupnji.

Slični postovi u toj kategoriji: