Polo majice jedne su od najboljih modela majica koje bilo koji muškarac može nositi. Lako se prilagođavaju bilo kojoj prigodi te uz odgovarajuće dodatne odjevne predmete mogu se pronaći i na golf i tenis terenima, ali i u otmjenim restoranima ili za ležerne popodnevne obiteljske šetnje. Polo majice idealni su ljetni odjevni predmet i svatko bi trebao u svom ormaru imati barem nekoliko polo majica u svojim najdražim bojama. Njihova sama kvaliteta uvelike ovisi o kvaliteti tkanine od kojeg su izrađene, ali generalno postoji nekoliko različitih materijala za izradu kvalitetnih polo majica.

Tkanine za idealnu polo majicu

Mješanje različitih tkanina često se koristi za izradu polo majica za prodaju na veliko ili u trgovinama gdje se prodaju polo majice nižih cijena.

Dobro napravljena sinteza različitih materijala povećat će izdržljivost i otpornost na mrlje, dok će se u isto vrijeme zadržati niska cijena. Ali isto tako, takve polo majice manje su udobne od onih izrađenih od pamučnih materijala. Iako su po svojoj cijeni ovakve polo majice najprihvatljivije, možda bi bilo dobro razmisliti o kupnji skupljeg modela kako biste ipak nositi kvalitetniji proizvod u kojem ćete se manje znojiti. A uz to ideju i moderni muški satovi.

Također, postoje polo majice koje su izrađene posebno za sportaše. Smanjuju eventualni tjelesni miris na način da se u tkaninu dodaje srebro ili dolaze s UV zaštitom. Obično su izrađene od laganih sintetskih materijala ili mješavine materijala. Ovisno o marketinškom proračunu tvrtke i ugledu brenda, cijena takvih polo majica može varirati. One su namijenjene isključivo za nošenje na golf terenu ili za neki drugi sport.

Poliester, svila, lan ili pamuk

Upravo ovi navedeni materijali su idealni za svakodnevne polo majice i za nošenje u više različitih prigoda. Poliester se ne gužva i prilično je otporan na mrlje, ali u isto vrijeme nije baš prozračan pa se nećete osjećati baš udobno ako je vrijeme toplije. Svila je prilično udoban materijal, ali je jako osjetljiv tako da je svila uglavnom samo dobar dodatak nekom drugom materijalu izrade polo majice.

Lan ili pamuk idealni su materijali za izradu polo majica jer imaju idealan omjer udobnosti, prozračnosti i idealnih karakteristika za održavanje, a izgledaju lijepo i profinjeno.

Tisak na majice možete koristiti i za završetak srednje škole, …

Slični postovi u toj kategoriji: