Čuli ste za LED tehnologiju? Onda ste upoznati sa činjenicom da su LED žarulje trajnije od običnih i da su manji potrošač električne energije. LED rasvjetna tijela zauzimaju značajno mjesto u svim granama industrije, pa ne čudi onda činjenica da ih se sve više ugrađuje u automobile. Ako vam je dosadilo svako malo mijenjati žarulje H7 LED u vašem vozilu, možda je vrijeme da zamijenite običnu halogenu žarulju sa odgovarajućom LED H7 izvedbom. Iskoristite našu ponudu i već danas naručite LED H7 žarulje za vaš automobil.

Zašto LED H7, a ne halogena žarulja?

Osim što su znatno manji potrošač električne energije, LED sijalice su trajnije i otpornije na vremenske uvjete. H7 sijalica je od iznimne važnosti za vožnju i kada pregori trebamo je što prije zamijeniti. Često se dogodi da otkaže baš u nezgodnom trenutku, pa je time i zamjena žarulje znatno otežana.

Da bi izbjegli moguće neugodnosti, možda je vrijeme da kupite LED H7 sijalice i postavite ih umjesto halogenih. LED H7 sijaliceposebno su konstruirane s ciljem da u potpunosti i na najbolji način zamijene klasične halogene LED H7 sijalice. Kućište LED H7 žarulje izvedeno je tako da se bez problema uklopi u far automobila, sa još nekim potrebnim karakteristikama.

Prednosti LED H7 sijalice

LED H7 žarulja ima aluminijsko kućište koje je posebno konstruirano za što bolje hlađenje. Ovisno o modelu, hlađenje može pasivno ili aktivno, odnosno biti pojačano ugrađenim ventilatorom unutar kućišta. Sijalice iz našeg asortimana mogu se ugraditi u svaki automobil, bez obzira na model ili godinu proizvodnje. LED svjetla za auto u sebi imaju ugrađen elektronski sklop koji komunicira sa can-bus sustavom, a to znači da se neće pojaviti greška za pregorjelu žarulju. Žarulje sa LED tehnologijom imaju dugi vijek trajanja. LED H7 sijalice iz našeg asortimana imaju životni vijek i do 50.000 radnih sati.

Već prvom prilikom zamijenite halogene H7 sijalice s odgovarajućim LED H7 modelom. Odaberite model sijalice u našoj web trgovini, i kroz par jednostavnih koraka zaključite kupovinu.

Slični postovi u toj kategoriji: