Našim kupcima nudimo vrhunsku ponudu LED žarulja. Za Vas smo pripremili LED žarulje tipa H7, H11, H8, H3, H1 i H4. LED tehnologija zauzela je vodeće mjesto u svim granama tehnologije, pa tako i u automobilskoj tehnologiji. Gotovo da ne postoji nova gradnja gdje je rasveta na starim halogenim žaruljama ili novi automobil koji koristi stare halogene sijalice.

Danas nakon dugo vremena borbe možemo reći da su LED svjetla za auto postala standard i bez lažne skromnosti reći ćemo s razlogom.

 

Ako već niste, možda je ovo napokon vrijeme da klasične žarulje zamijenite odgovarajućim LED žaruljama. U ponudi imamo sve standardne tipove LED svjetla za auto , a ugradnja je jednostavna, baš kao i zamjena već postojećih. Na Vama je da odaberete model žarulje i naručite. Mi ćemo u što kraćem roku sortirati artikle, zapakirati ih i poslati na željenu adresu. Kupljene LED žaruljice doći će u najkraćem mogućem roku.

Koje su prednosti LED svjetla za auto?

Jednom kada se odlučite na LED žarulje, zaboravit ćete klasične. Mnogi se teško odluče na ovu konverziju, ali vlasnici automobila koji su zamijenili klasične žaruljice s LED žaruljama, osjetili su prednosti nove tehnologije i teško da bi se vratili na žarulje sa žarnim nitima.

Najveća prednost LED žaruljica je znatno dulji radni vijek. Žarulje iz naše ponude imaju deklarirani radni vijek i do 10.000 radnih sati. Osim toga, LED žarulje su manji potrošač električne energije, što znači da će manje opterećivati alternator i samim time olakšati rad motora. Na naše led žarulje za auto imate jamstvo od 12 mjeseci.
Svi modeli LED svjetla za auto iz naše ponude izrađeni su u skladu s direktivama CE, RoHS, i FCC. LED žarulje su prilagođene s ciljem što lakše ugradnje, i da zadovolje sigurnosne standarde u vožnji.

Kako kupiti LED žarulje kod nas?

Odaberite odgovarajući model za svoj automobil, naručite LED žarulje u našoj web trgovini i ugradite ih već idući dan.

Da preciziramo; u našoj web trgovini pronađite odgovarajuća LED svjetla za auto, spremite ih u košaricu i potvrdite kupovinu. Naše osoblje će sortirati i zapakirati kupljene artikle, koji će biti dopremljeni na željenu adresu u najkraćem mogućem roku.

Slični postovi u toj kategoriji: