Biti žena nije lako. Svakodnevna briga oko izgleda oduzima mnogo vremena, a često i novca. Posjeti kozmetičkom salonu, osim toga, mogu biti i opasni ako higijena nije na profesionalnoj razini. Međutim, postoje sitni beauty trikovi koje možeš izvoditi u svom domu, a koji ti mogu uštedjeti vrijeme i novac i ujedno pomoći da izgledaš besprijekorno i osjećaš se zadovoljno u svojoj koži.

1. Oči i trepavice

ekstenzija-trepavicaZa početak, zaboravi na ekstenzije trepavica i umjetne trepavice! To nikako nisu opcije, jer mogu znatno oslabiti tvoje trepavice. Uz to, kemikalije iz ljepila koje se koristi za lijepljenje umjetnih trepavica mogu završiti u tvojim očima i oštetiti ih. Radije biraj serum za trepavice s formulom na prirodnoj bazi – osim što će ti njegovati trepavice, učinit će ih gušćima i tamnijima. Tako ćeš imati zanosan i ženstven pogled te ćeš smanjiti potrebu za maskarom.

2. Koža lica i tijela

Krema protiv bora je neizostavan dio u tvom neseseru. Biraj kreme na bazi zmijskog otrova jer su dokazano najbolje za uklanjanje bora i drugih znakova starenja. Šminku obavezno skidaj prije svakog spavanja i dobro isperi lice te ga namaži hidratantnom kremom. Za kožu tijela koristi odgovarajući hidratantni losion nakon svakog kupanja, radi redovan piling, a depilacija treba odgovarati tvom tipu kože. Ako imaš osjetljivu kožu, izbjegavaj vosak jer je preagresivan za tvoju kožu. Isprobaj jastučiće za depilaciju te kreme za depilaciju na prirodnoj bazi.

3. Vitka figura

nijega-obraza

S godinama metabolizam usporava, pa je bitno da na vrijeme stekneš zdrave navike. Navikni se redovito jesti voće i povrće te vježbati. Trčanje, teretana, vožnja bicikla ili bavljenje nekih sportom – sve fizičke aktivnosti su prihvatljive. Čak i svakodnevna šetnja može puno učiniti za tvoj izgled. Ako ti je teško smršaviti i održati željenu težinu i tražiš način kako brzo smršaviti i kako skinuti trbuh, savjetujemo ti prirodna rješenja. Izbjegavaj kapsule, posebno ako želiš izgubiti salo na trbuhu – radije izaberi proizvode koji ciljaju direktno salo na trbuhu, poput krema za mršavljenje, a uz to vodi računa o prehrani i tjelesnim aktivnostima.

Slični postovi u toj kategoriji: