Dječje radosti su zapravo najbolje što klinci mogu ponuditi roditeljima. Osjećaj radosti je obostran, a za sigurne prve prijeđene kilometre, za svoje klince odaberite samo najbolje. Uvijek želimo vidjeti radost na dječjim licima, a bicikl će sigurno izmamiti osmjehe.

Kada su djeca u pitanju tu nema kompromisa. Odaberite kvalitetan i siguran bicikl. To je garancija sigurne vožnje i osmjeha na licu najmlađih članova porodice. Zajedno uživajte u vožnji. Kada su djeca sretna, svi mi smo sretni.

Za dobru i sigurnu zabavu odaberite najbolji bicikl za djecu

Znamo svi jako dobro koliko zadovoljstvo pruža vožnja biciklom. U nekom periodu našeg života svi smo uživali u vožnjama. Svi smo imali prvo vozačko iskustvo, kojeg se rado sjećamo. Tako to treba da bude, pa nema druge nego da i Vi odaberete bicikl za svoje najmlađe.

Za vaše mališane, koji tek uče da voze odaberite bicikl koji odgovara dobnim granicama. Osim bicikla na tri kotača, tu su bicikli sa pomoćnim kotačima, te oni malo veći bez pomoćnih kotača.
Da bi mališani što lakše savladali vožnju biciklom potrebna im je dodatna pomoć. Osim roditelja, koji sve prati, tu su i pomoćni kotači. Pomoćni kotači pomažu da dijete lakše savlada upravljanje i da dobije osjećaj ravnoteže za volanom. Naši modeli uključuju i pomoćne kotače. Oni se lako prilagođavaju i po potrebi uklanjaju.

djecji-bicikli-early-rider

Odaberite model bicikla za Vaše dijete

Ovisno o dobi djeteta i fazi odrastanja, na roditelju je da odabere pravi model bicikla. Osim što je ponuda modela razvrstana na dječje bicikle za curice i za dječake, tu su još neki drugi kriteriji.
Za malenu djecu, koja se prvi put susreću sa biciklom tu su modeli sa tri kotača. Također, tu su modeli za veću djecu, odnosno bicikli sa pomoćnim kotačima. Pomoćni kotači najbolja su pomoć prilikom učenja vožnje. Kasnije, kada je dijete savladalo vožnju i naučilo održavati ravnotežu, pomoćni kotači se lako uklone. Tako je Vaše dijete dobilo bicikl prikladan njegovom uzrastu.
Nakon što djeca savladaju vožnju biciklom, pomoćni kotači nisu potrebni. Ukoliko tek uzimate bicikl za nju ili njega, odaberite neki malo veći model bez pomoćnih kotača.

Slični postovi u toj kategoriji: