Pitate li neku djevojčicu koja joj je omiljena igračka, vjerojatno će mnoge od njih odgovoriti da je to lutka. A uz lutke se često povezuje i još jedna omiljena igračka, kućice za djevojčice. Djevojčice vole razne dodatke koje dolaze uz lutke, ali više od svega vole sve to držati na jednom mjestu. Kućice za djevojčice su zato poklon s koji će svaka djevojčica znati cijeniti i koje će im pružiti sate i sate zabave.

Materijali izrade

Kućice za djevojčice moguće je pronaći izrađene od različitih materijala, ali dva materijala se najčešće koriste, a to su drvo i plastika. S oba materijala je moguće izraditi vrlo detaljne modele kućica, od kojih neke izgledaju poput malih remek djela. Lijepo obojane i uređene, izmamiti će osmijeh vašem djetetu na prvi pogled.

Dodatna oprema

Kućice za djevojčice u trgovinama je moguće pronaći u više različitih oblika. Moguće je pronaći kućice za djevojčice bez ikakve dodatne opreme, odnosno u paketu se dobije samo kućica. Oni koji žele i nešto više, mogu se odlučiti i za kućice za djevojčice koje se sastoje i od raznih dodataka koji imitiraju pokućstvo, kuhinjske uređaje i slično. A naravno, postoji setovi koji osim svega toga u paketu sadrže i jednu ili više lutki pa kupnjom takvom seta će dijete dobiti sve potrebne dijelove za dugotrajnu zabavu.

kucice-za-djevojcice-woodland-2

Neke kućice za djevojčice daje se potpuno rastvoriti pa dijete može jednostavno mijenjati unutrašnjost, a kad završi s igrom, lako se zatvori i svi dijelovi ostanu unutra. Drugi pak modeli imaju neke fiksne dijelove koje nije moguće pomicati.

Tržište

kucice-za-djevojcice-woodland-3

Kućice za djevojčice spadaju u bezvremensku igračku jer ćak i kada dijete prestane pokazivati interes, uvijek mu možete kupiti neke dodatne dijelove zbog kojih će ta igračka opet postati zanimljiva. Danas ćete gotovo u svakoj trgovini igračaka pronaći nekoliko modela kućica za djevojčice. Neke dolaze zapakirane u kutiji i potrebno ih je složiti što će se svidjeti djeci jer će im to predstavljati izazov. Neki modeli Woodland kućica dolaze napola složeni ili čak kompletno složeni. Kućice za djevojčice pružiti će mnogo sati zabave vašoj princezi pa ukoliko se ne možete odlučiti što joj kupiti, neka kućica bude vaš izbor.

Prečitajte i kakve su druge drvene igračke.

Slični postovi u toj kategoriji: