Mnogo je razloga zbog kojih je Hubelino PI Marble Run dobra investicija, a ovo su neki od njih:

Hubelino kocke
Kompatibilan s nekim uobičajenim kockama za slaganje

Jedinstven Hubelino PI Marble Run sustav

Kombinira odvažne trikove fizike s najkreativnijom zabavom vezanom uz slaganje. Fascinacija stvaranja zahtjevnih trkaćih staza za pikule uz akcijske vratolomije pri velikim brzinama i trikove s pikulama. Najbolja stvar kod Hubelino PI Marble Run može se kombinirati s tematskim svjetovima, figurama i kockama za slaganje nekih proizvođača jer je ova igračka u potpunosti kompatibilna s nekim dodatnim sustavima.

Kompatibilan s nekim uobičajenim kockama za slaganje

Svaka komponenta sustava Hubelino PI Marble Run je u potpunosti kompatibilna s kockama za slaganje renomiranih proizvođača. Stoga svoju kreativnu konstrukciju možete kombinirati s figurama i tematskim svjetovima nekoliko proizvođača. Uz Hubelino PI Marble Run, jedino ograničenje je vaša mašta. Ako kod kuće imate neke klasične kocke za slaganje, možete stvoriti stazu za pikule s elementima koji uključuju adaptere za tunel, rampu, ravnu stazu, zavoj i spust.

Što treba znati o Hubelinu

Uz Hubelino, mašta raste s njim. Od 2008., tvrtka je inspirirala mislioce i istraživače sutrašnjice. Svi Hubelino proizvodi su 100% kompatibilni sa standardnim kockama koje nude neki proizvođači i proizvode se u Njemačkoj.

Na temelju poznatog renomiranog dodatnog modularnog sustava, Stefan Amels, osnivač tvrtke, u suradnji s Peterom Lippertom, stvorio je svjetove proizvoda koji bilo koju postojeću dječju igračku pretvaraju u proširivu i uzbudljivu igračku. Zajedno žele nadahnuti mislioce i izumitelje u budućnosti da neprestano šire horizonte i stvaraju zanimljive stvari uz razne pametne ideje.

Slični postovi u toj kategoriji: