Iako nije obavezno da se nadogradite sa Yamaha P-35 na novi P-45 digitalni klavir, vrednovanje kvalitetnijeg i bogatijeg proizvoda kao što je klasični P-105 ili nedavno najavljeni P-115 definitivno je vredno istraživanja. Naravno, govorimo o dve potpuno različite vrste proizvoda: u stvari, dok su modeli Yamaha P-35 i P-45 dizajnirani za početnike s početnom cenom na umu,P-105 i P-115 su dva Yamahina posredna rešenja sa mnogo većim brojem ugrađenih funkcija.

Ovo je naročito istinito jer se odnosi na potpuno novi P-115, koji je dizajniran za poluprofesionalnu publiku i evoluirao je od P-105 zahvaljujući najnovijoj itineraciji jasnog CF zvučnog motora.Ovde možete računati na izuzetan klavirski uzorak zasnovan na renomiranom CFIIIS 9 ′ koncertnom velikom klaviru, koji zvuči još bolje sa novom maksimalnom 192-notnom polifonijom. I, Yamaha je poboljšala položaj integrisanih zvučnika u šasiji, sada u obliku pravog kruga koji pomaže visokotoncima da vibriraju na prirodniji način kako bi se postigao kristalan i jasan ton klavira.

Četrnaest različitih dostupnih glasova, zajedno sa novom efektnom sekcijom (četiri različite vrste Reverba za poboljšanje vaših zvukova: Sala za koncert, Koncertna dvorana, Salon i klub), režimi ritma i pijanista, su veliki dodatak skupu karakteristika uključenih u ovaj obnovljeni model, koji krajnjem korisniku nudi više raznolikosti.

Čak i ako P-45 i P-115 imaju istu GHS 88-notnu klavijaturu, novi CFIIIS piano ton zvuči neverovatno i zaista čini bučnu klavijaturu sa novim matiranjem na crnim tasterima – prihvatljivim kompromisom za digitalni klavir koji vredi podsećati, košta po MSRP ceni od $ 999.

Dakle, naravno, ako želite da nadogradite svoj stari P-35 ili možete da priuštite sličnu investiciju za svoj prvi digitalni klavir, ne oklevajte i kupite P-115: dobićete vrhunski proizvod koji i dalje je lagan i prenosiv kao i P-45, ali on nudi više opcija za povezivanje (zahvaljujući direktnom izlazu i režimu zvučnika On / Off) i interakciji sa svim IOS aplikacijama iz Yamahe, kao što je digitalni klavirski kontroler koji vam omogućava da kontrolišete glavne funkcije klavira direktno sa iPad-a ili iPhone-a.

Slični postovi u toj kategoriji: