Husqvarna 445 pruža mnogo vrednosti za vlasnike kuća.

Huskvarna 445 je fantastična dobro zaobljena motorna testera koja je dizajnirana za vlasnike kuća kojima je potrebna balansirana testera a koja je takođe jednostavna za upotrebu. Ova benzinska motorna testera je relativno lagana i upali svaki put iz prve, bilo toplo ili hladno. Dizajnirana je sa dugačkom listom odličnih karakteristika za koje sam siguran da ćete vremenom biti sve više zahvalni.

Pokreće je Husqvarna 44.7cc X-Torq motor, koji ima pravu količinu snage da se pobrine za većinu vaših potreba oko dvorišta. To nije testera za sečenje drva, ona je za vlasnike kuća koji žele profesionalni kvalitet u razumnom budžetu.

Husqvarna je jedna od onih robnih marki koje konstantno isporučuju kvalitet i performanse uz zadržavanje razumnih cena za vlasnike kuća. Uskoro ćemo se upoznati sa specifičnostima, ali želim samo da naglasim da je ovo veoma udobna motorna testera dok je držite u vašim rukama i radite sa njom u dugim vremenskim periodima, i siguran sam da ćete to znati ceniti. Povrh toga, Husqvarna 445 je osmišljena tako da ima u vidu sigurnost, I samim tim je odličan izbor za prosečnog vlasnika kuće.

Husqvarna 445 – Idealno za kućevlasnike


Husqvarna 445 je veličine 44.7cc/18 inčna/10.8 lbs (bez šipke i lanca) i je napunjena sa vrlo praktičnim i korisnim karakteristikama .

Mogao bih da o svim njenim mogućnostima, ali je mnogo lakše da vam pokažem, kao što sam i sa gornjom slikom. Takođe ćete naći detaljnije informacije na kraju ovog članka.

Jedan od ključnih indikatora kvalitetne motorne testere je uključivanje antivibracione tehnologije, koju retko nalazite na jeftinim motornim testerama.Husqvarna 445 poseduje sopstvenu anti-vibracionu tehnologiju koja vas štiti od sindroma vibracija ruku i šaka, o čemu sam mnogo pisao u svom članku o antivibracionim rukavicama, koje su takođe dobra ideja da vam pruže dodatnu zaštitu.

Uvek preporučujem kupovinu motorne testere sa anti-vibracionom tehnologijom, jer dugotrajno, vibraciona testera može izazvati trajno oštećenje i nije vredno dodatne uštede kada kupite jeftinu motornu testeru bez antivibracione tehnologije. Sada, ako samo povremeno koristite motornu pilu, onda to nije toliko važan faktor, a slabije motorne testere proizvode manje vibracija, tako da možete da se izvučete bez antivibracione tehnologije a da i dalje očuvate zdravlje i udobnost.

Slični postovi u toj kategoriji: