Izvor napajanja

Prenosni digitalni inverter generator Ryobi RYI2200 pokreće se, kao i većina drugih generatora, benzinom. Energija stvorena unutar uređaja,naizmenična struja, pretvara se u jednosmernu struju, a zatim se vraća na naizmeničnu struju. Zašto to kruženje okolo možda se pitate? Ovi dodatni koraci su neophodni da bi vam obezbedili čistu električnu energiju, odnosno struju koja je oslobođena šiljaka, kapljanja i talasanja napona koji su uobičajeni u drugim generatorima. Sve ovo osigurava da će vaša mala elektronika biti bolje I sigurnije napajana.

 

Izlazna snaga

Sada kada znate nešto više o vrsti struje koju Ryobi proizvodi, možemo da razgovaramo o količini struje koju možete očekivati. Prvo shvatite da mali prenosivi inverterski generatori, kao što je ovaj, nude 2200 startnih vata i 1800 pogonskih vata.

Šta to tačno znači?

To znači da ćete takođe morati da znate nešto više o uređajima koje ćete napajati da biste bili sigurni da je ovaj uređaj prave veličine za vaše potrebe.

Obratite pažnju na sledeće brojeve:

Startni vati- količina snage koja će biti potrebna za pokretanje određenog alata ili uređaja, često 3 puta veća od snage.

Pogonski vati-prosečna snaga koju možete očekivati da jedinica koristi na doslednoj osnovi. Opterećeni vati – količina snage koju će uređaj koristiti kada je pod opterećenjem, na primer kada režete ploču sa pilom.

Prenosivi inverter generator Ryobi 2200 je težak 51 funti, tanak, i meri 22x18x18 , što nije mnogo veće od prosečnog frižidera za kampovanje. Bez obzira da li pakujete ovu bebu u prtljažnik automobila ili u zadnji deo broda i dalje ćete imati dovoljno mesta za druge zabavne stvari!

Slični postovi u toj kategoriji: