Karakteristike

Eccotemp L5 pretvara vašu duboku šumsku avanturu u kamp sa svim resursima. Topla voda je sve što vam je potrebno kada ste duboko u hladnom na putovanju. Evo nekih odlika koje pretvaraju divljinu u vaš dom.

Baterijsko napajanje

Proizvođač je bio usredsređen na aktivnosti na otvorenom kada je konstruisao ovaj prenosivi bojler. Ništa nije moglo biti bolje od 2D ćelijskih baterija. Ove baterije traju dugo, jer se koriste samo štedljivo kada se uređaj zagreva da bi se oslobodio propan. Ako bi Eccotemp L5 imao rezervoar, potrošio bi više energije pa bi ga bilo teško održavati nekoliko sati bez priključka za struju.

Baterija vam garantuje produženu upotrebu vode za sve dane kada ćete kampovati.

Eccotemp L5 dodaje na listu za pakovanje i stvari koje treba da uradite pre nego što napustite dom za kampovanje. Morate biti sigurni da je oprema potpuno napunjena; 5 do 6 sati doslednog punjenja osigurava vam puno radno vreme za nekoliko dana. Iako njegova izdržljivost zavisi od upotrebe, svaka recenzija na Eccotemp L5 neće propustiti da spomene dugovečnost i izdržljivost proizvoda. Ako nemate struju u svojoj drvenoj kolibi, više ne morate da brinete.

2D ćelijske baterije nisu samo korisne za ljubitelje kampovanja, već i za tradicionalnu upotrebu u kući. U stvari, Eccotemp L5 je zgodan za vreme vanrednih situacija i nestanka struje. Propan je vaš jedini izvor svetlosti i energije tokom takvih neugodnosti.

Kompaktnost

Eccotemp L5 ima kompaktan i atraktivan dizajn koji olakšava nošenje sa opremom za kampovanje. Iako se razlikuju u veličinama na osnovu specifikacija proizvođača o funkcionalnosti, većina njih su mali i kompaktni. Dizajn pomaže u lakom transportu i pakovanju. Vi to zapravo spakujete u jednu od torbi u zavisnosti od veličine. Iako je zabavno sve pakovati i ići na kampovanje, niko ne želi da nosi nepotrebne alate i zaboravi suštinu. Zbog toga treba da navedete ovaj prenosivi bojler na vrhu liste pakovanja. Takođe, kompaktna konstrukcija smanjuje rizik od lomljenja nekih delova bojlera i tako omogućava udobno i bezbrižno putovanje.

Jednostavna instalacija

Regulator gasa, crevo, tuš-glava, adapter za crevo za baštu i brze veze za izlaznu vodu su uključene u Eccotemp L5. Lako se uklapaju svi adapteri koji se mogu ukloniti.

Slični postovi u toj kategoriji: