Čistoća

Čišćenje toaleta nije najzabavniji posao, a TOTO je razmišljao io tome. Ispod se nalaze funkcije koje su dodali. TOTO Ultramax II MS604114CEFG je jednodelni toalet, što znači da nema šavova na kojima se mogu taložiti prljavština i bakterije. Na rubu nema rupa, što olakšava čišćenje i lepšu estetiku.

Ovo je nešto što mi se najviše sviđa. TOTO je koristio SanaGloss tehnologiju na površini ovog toaleta. Ova supstanca je vrsta jonizovane barijere koja zaptiva materijale kao što su keramika i porcelan. Pošto ovi materijali mogu biti porozni, oni ne samo da uzimaju kreč, već mogu da sadrže i štetne bakterije.

Sa SanaGloss to nije problem. Pošto je površina glatka, čestice se ne mogu držati na njoj, što znači da je čista posuda svaki put kada se ispire i ima za rezultat manje čišćenja.

Buka

Možda bih trebao da izaberem ovu opciju prvo, jer na kraju krajeva, to je razlog što uzimam jedan od ovih za moju mamu! I dupli ciklonski sistem za ispiranje i inovativni “bez udaranja sistem” šarke na poklopcu i sedištu znače, da, nema skoro nikakav šum!

Cena

Možete očekivati da ćete platiti više za ovaj toalet TOTO Ultramax II MS604114CEFG nego za dvodelni model , ali s obzirom na gore navedene pogodnosti, to je prilično povoljno za toalet ovog standarda.

S obzirom na činjenicu da mnogi proizvođači ne uključuju sedište sa svojim toaletima, ovo je zapravo jedan od jeftinijih jednodelnih modela.

Visoka efikasnost sa dvostrukom ciklonskom tehnologijom

Ovaj Toto model TOTO Ultramax II MS604114CEFG ima kompanijski dvostruki sistem ciklonskog ispiranja da bi se brzo uklonio otpad i Sanagloss premaz koji čuva posudu bezbednu i bez bakterija.

Iako dolazi sa izduženom posudom, neki mogu otkriti da je posuda previše plitka za njih. Njegova viša visina može ostaviti neki osećaj kao da treba da se skoči i na toalet.

Totoova impresivna kolekcija toaleta je puna dobrih jedinica koje odgovaraju svakom budžetu i potrebama. Od uvek pristupačnih Drakes-ova koji su isplativa rešenja za osnovne kuće, do Supreme i Ultimate linija koje nastoje pružiti izvanredne performanse za višu cenu, uvek postoji nešto za svako dno kupatila u Toto-u.

ako vam treba nešto bolje od dobrog starog Drejka, ali otkrijete da je Ultimate malo izvan vašeg budžeta, onda se ne bojte, jer Toto takođe pruža nešto u srednjim opcijama.

Slični postovi u toj kategoriji: