Kako vrijeme prolazi, tako se i naša koža polako mijenja. Koža je ipak najveći organ našeg tijela koji nas štiti od mnogih vanjskih utjecaja. Ona je prva na udaru sunčevih zraka, hladnog i suhog zraka, oštrih kemikalija poput onih koje koristimo za čišćenje, ali i kozmetike koja ne djeluje uvijek najbolje na kožu.

Stoga nije ni čudo da se, ne brinete li se o svojoj koži, vremenom na njoj mogu primijetiti tragovi koje ostavljaju svi ti negativni utjecaji na kožu. Ipak, brinete li se o svojoj koži kako treba, ona dugi niz godina može odolijevati znakovima starenja. A hyalruon krema će vam u tome pomoći.

Prirodan sastojak koji potiče pomlađivanje

Hyaluron krema odličan je pomoćnik za održavanje mladenačkog sjaja kože koji će kroz svakodnevno korištenje s vaše kože brisati znakove starenja i godine koje na njoj nosite. Tajna hyaluron krema je hyaluronska kiselina, koja se inače i prirodno može pronaći u očima, zglobovima i koži. Hyaluronska kiselina pomaže u stvaranju kolagena, tvari koja je glavna i odgovorna za elastičnost kože.

Hyaluron krema

Tijekom vremena, hyaluronske kiseline je u koži sve manje, što onda utječe i na proizvodnju kolagena, no hyaluronske kreme lako rješavaju taj problem dodavanjem hyalurona iz vanjskih izvora. Ipak, osim toga, ove kreme također i hrane vašu kožu, kako bi joj podarile dodatan sjaj i živost, ali ju i zaštitile od negativnih vanjskih utjecaja

Pravilno nanošenje

Želite li svojoj hyaluron kremi omogućiti što dublje prodiranje u kožu, veoma je bitno obratiti pozornost na način na koji ju nanosite. Hyaluronska kiselina sama po sebi dosta je velika molekula, pa joj je prodiranje u dublje slojeve kože teško ili čak nemoguće. Pri odabiru kreme stoga je bolje odlučiti se za opcije koje nude segmentiranu hyaluronsku kiselinu, koja se lakše probija u dublje slojeve kože.

https://www.youtube.com/watch?v=FUqmxkpi9ZQ

Kod nanošenja, najbolje je nježno umasirati ju u kožu. Masaža potiče prokrvljenost kože, što omogućuje lakše dovođenje hranjivih tvari iz tijela do kože. S druge strane, osim masaže za lakše prodiranje hyaluron kreme u kožu također može pomoći i zagrijavanje kože. Dovoljna je i samo toplina vlastitih ruku koja će u nekoliko trenutaka zagrijati kožu i omogućiti otvaranje pora pa će se hyaluron krema lakše upiti i prodrijeti u dublje slojeve kože brže.

Smatrate li da je žena ženstvena s dugom kosu ili ste se zaželjeli naprosto bujne grive? Rješenje za vas su umetci za kosu. Čitajte više …

Slični postovi u toj kategoriji: