Život ponekad piše čudne priče. Postoje žene koje su posve slučajno zatrudnjele, koje možda to i nisu priželjkivale ili koje su postale trudne upravo u onom trenutku kada su to i same željele. Ova druga skupina je uglavnom vrlo sretna zbog toga, dok kod onih koje to nisu priželjkivale i koje su slučajno postale majke, to i nije uvijek slučaj.

A postoje i one žene koje svim silama žele postati majke, ali im to nikako ne polazi za rukom. One se uglavnom okreću raznim alternativnim metodima, no ponekad i običan dodatak prehrani može biti odlična pomoć i vjetar u leđa.

Lakše do trudnoće

Tvrtka Vitanoval na tržište je izbacila proizvod u kojem su mnoge žene vidjele spas. Riječ je o dodatku prehrani Fertility+ za nju. Mnogi će odmah pomisliti da je dostupna i verzija za muškarce, odnosno Fertility+ za njega, što je uistinu tako. Osim što se ovaj proizvod za žene odlikuje kao odlična pomoć za povećavanje plodnosti, on ima i brojna druga korisna svojstva, kao što su:

  • Jačanje imunološkog sustava
  • Pomoić u stvaranju spolnih hormona
  • 100% prirodan proizvod za kojeg dosad nisu zabilježene nikakve nus pojave
  • Unos brojnih vitamina koji su sadržani, poput vitamina A, C, D, E, B6 i B12

Svi sastojci ovog dodatka prehrani za žene javno su dostupni te svatko može u bilo kojem trenutku zatražiti dodatne informacije o svakom pojedinim sastojku.

Sastojci ovog dodatka prehrani

Fertility+ za nju je dodatak prehrani koji u svom sastavu ima brojne tvari koje su se s vremenom pokazale kao iznimno učinkovite uz trudnoću. A ovdje ih imate sve na jednom mjestu. Jedan od bitnijih sastojaka je folna kiselina. Specijalisti preporučuju da se ona uzima i prije samog planiranja trudnoće jer se smatra da itekako utječe na zdravlje embrija. Osim toga, postoji i teza da pomaže u sprječavanju problema vezanih uz dječji živčani sustav.

Stoga, ako i vi spadate u onu skupinu žena koje bi vrlo rado zatrudnjele, a jednostavno vam to ne polazi za rukom, provjerite kapsule Fertility+ za nju. Možda se ugodno iznenadite, a pogotovo nakon 9 mjeseci kada rodite bebu koju ste toliko dugo priželjkivali.

Slični postovi u toj kategoriji: