Pametni telefoni neizostavan su dio naše svakodnevice. Ipak, kako se tehnologija unaprjeđivala i pametnim telefonima je omogućen niz novih opcija, to su sami uređaji postali osjetljiviji na mehanička oštećenja. Samo tijelo telefona danas najčešće čuvamo u maskama i torbicama dizajniranim da unutrašnjost telefona sačuvaju od snažnog šoka pada.

No, najosjetljiviji dio mobitela, koji najčešće koristimo, njegov ekran, često je nezaštićen od raznih nezgoda. Promjena cijelog ekrana kod oštećenja skup je i dugotrajan proces, stoga, kako biste svoj telefon održali u što boljem stanju uz masku ili torbicu, razmislite i o nabavi stakla za telefon.

Zaštita mobitela u svakom trenutku

Zaštitno staklo za telefon relativno je novo rješenje koje se pojavilo na tržištu. Ekrani na dodir gotovo da su standard za današnje pametne telefone, pa je veliki i nježan ekran savršen poligon za razna oštećenja nastala korištenjem. Ipak, iako mnogi telefoni danas dolaze s dodatno zaštićenim ekranima, koji bi trebali biti otporni na ogrebotine i posebno zaštićeni od pucanja, vjerojatno se i iz vlastitog primjera možete uvjeriti kako i najbolje očuvani telefoni nerijetko imaju barem nekoliko ogrebotina na sebi.

Novi moderni dodaci za mobitel tu su da otklone taj problem. Umjesto direktnog dodira na ekran mobitela, između svih oštrih predmeta u vašoj okolini i šokova od padova na tvrde površine sada stoji vaš osobni heroj, staklo za mobitele, koji će vaš ekran zaštititi od svih neugoda svakodnevnog korištenja.

Postavite staklo sami

Staklo za telefon jednostavno je postaviti i skinuti – no prvi korak u procesu je pronalaženje stakla koje odgovara vašem mobilnom telefonu. Za razliku od folija za ekran, koje štite samo od grebanja, staklo se ne može nabaviti u univerzalnoj veličini te ga nije moguće rezati. Jednom kada pronađete odgovarajuć, postupak postavljanja je jednostavan.

Ekran samog telefona dobro očistite od masnoće, prljavštine, otisaka prstiju i svih ostalih nečistoća. Nakon toga skinite zaštitnu foliju s donje strane te pažljivo namjestite staklo na telefon, pazeći da na površini ne ostaju džepovi zraka, koje tijekom namještanja možete istiskati. Na kraju, skinite zaštitnu foliju s vanjske strane i to je to – spremni ste i zaštićeni za nove avanture sa svojim telefonom!

Odaberite lijepe i kvalitetne maskice za mobitel. Tanke, lagane i jednostavne maskice i torbice idealne su za svaki pametni mobitel. Čitajte više …

Epson printer za printanje bez brige. Tragate li za kvalitetnim rješenjem za ispis kod kuće i u kućnim uredima? 

Slični postovi u toj kategoriji: